Kdo sem

Živijo,

moje ime je Tanja. Sem svetovalka za prehrano, mamica, učiteljica joge v nastajanju, večna študentka življenja in strastna bralka vseh mogočih knjig.

Od vseh zemeljskih bitij imam poleg hčerke, družine in peščice prijateljev, najrajši pse. Ljubim naravo in vse, kar je naravno.

Verjamem, da srečo najdemo v čisto vsakdanjih trenutkih … ključ je v tem, da vse pomembne stvari počnemo s srcem in da počnemo čimveč stvari, v katerih uživamo.


Jaz in prehrana

Knjige o prehrani prebiram že iz časov osnovnošolskih klopi. Svoje prvo izobraževanje s področja nutristionistike pa sem opravila leta 2005 med bivanjem v Italiji. V desetletju tamkajšnjega bivanja sem se udeležila številnih seminarjev. Dokončno sem se odločila in opravila tudi strokovno izobraževanje ter prejela licenco prehranske svetovalke leta 2016.

To je seveda bolj kot ne osnova, na kateri se gradi, pa vendar tudi zagotovilo usposobljenosti za dotično delo, za vas in zame.


Jaz in joga

Prve korake v jogo sem naredila še kot najstnica v osnovni šoli. Prebirala sem knjige, vadila pozicije, s prvim zasluženim denarjem pa kupila vadbene cd-je. Ne glede na to, s katero športno dejavnostjo sem se v danem trenutku ukvarjala, joga je bila ves čas moja sopotnica – zdaj že skoraj 30 let.

Že leta sem si potihoma želela poglobiti svojo prakso in jo širiti med ljudi, saj vem, da danes bolj kot kadarkoli prej, človek to še kako potrebuje.

No, zdaj sem že zelo blizu temu svojemu cilju, ki ga pravzaprav čutim kot poslanstvo – z veseljem in potrpljenjem pričakujem ta svoj trenutek. 🤗


Kako vam lahko pomagam

Na pravem mestu ste, če iščete nekoga, ki vam bo pomagal narediti potrebne spremembe v življenjskem stilu, brez da bi vam pri tem zakompliciral življenje.

Srčno si želim, da naredite miselni premik k dolgoročni spremembi življenjskega stila.

Še posebej dobro bova sodelovali:

  • če pogosto preskakujete obroke in potrebujete pomoč pri vzpostavljanju bolj zdrave rutine
  • če se nikakor ne morete upreti sladkim ali slanim pregreham
  • če se vam zdi, da se prehranjujete uravnoteženo, a kljub temu ne izgubljate odvečnih kilogramov
  • če ne veste koliko česa lahko pojeste, zato ste bodisi pretežki bodisi nenehno nihate v teži
  • če ste fit, vendar želite dodatno izpopolniti svojo postavo

Moj cilj je vaš dolgoročni uspeh

Največji izziv ni v sami izbiri bolj ustreznih živil ali v uravnavanju kalorijskega vnosa. Pravi izziv je spreminjanje navad, saj je to edini način za dolgoročno spremembo v smeri bolj zdravega življenjskega stila.

Od mene dobite vsa orodja, ki jih za to potrebujete. Od vas potrebujem le to, da mi zaupate in sledite mojim nasvetom.

Dogovorjeno? 🙂

Na voljo sem vam na številki 070/595-950 in na e-naslovu info@360-studio.si.

 

Ali pa preprosto izpolnite obrazec in vas v kratkem kontaktiram jaz 🙂

 

Vpišite ime in priimek (obvezno)

Vpišite e-pošto (obvezno)

Kako vam lahko pomagam


Moja malenkost

Na mojih delavnicah vlada sproščeno vzdušje in pozitivna energija. Upam trditi, da niti ob najbolj suhoparni teoriji ni dolgčas.

Nastopila sem v oddaji Klepet ob kavi, kjer smo govorili o pomenu načrtovanja prehrane.

Že od majhnih nog se sproščam in ohranjam gibljivost z jogo.

PRI DELU UPORABLJAM ZNANJE, KI SEM GA PRIDOBILA KOT:

  • Diplomantka ekonomije
  • Licencirana prehranska svetovalka AFP (akreditacija s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (RS), European Health and Fitness Association (EHFA, EU), National Commission for Certifying Agencies (NCCA, ZDA))
  • Certificirana učiteljica Hatha joge – v nastajanju
  • Ultra zaposlena sodobna ženska 🙂