Kdo sem

Živijo,

moje ime je Tanja. Sem svetovalka za prehrano, mamica, kmalu tudi čiteljica joge in večna študentka življenja.

Od vseh zemeljskih bitij imam poleg hčerke, družine in peščice prijateljev, najrajši pse. Ljubim naravo in vse, kar je naravno.

Verjamem, da srečo najdemo v čisto vsakdanjih trenutkih … ključ je v tem, da vse pomembne stvari počnemo s srcem in da počnemo čimveč stvari, v katerih uživamo.

Pri čem ti lahko pomagam

Na pravem mestu si, če iščeš osebo, ki ti bo pomagala narediti potrebne spremembe v življenjskem stilu, brez da bi ti pri tem (dodatno) zakomplicirala življenje.

Srčno si želim, da narediš miselni premik k dolgoročni spremembi življenjskega stila.

Še posebej dobro bova sodelovali:

  • če pogosto preskakuješ obroke in potrebuješ pomoč pri vzpostavljanju bolj zdrave rutine
  • če se nikakor ne moreš upreti sladkim ali slanim pregreham
  • če se ti zdi, da se prehranjuješ uravnoteženo, a kljub temu ne izgubljaš odvečnih kilogramov
  • če ne veš koliko česa lahko poješ, zato si bodisi pretežka bodisi nenehno nihaš v teži
  • če si fit, vendar želiš dodatno izpopolniti svojo postavo

Moj cilj je tvoj dolgoročni uspeh

Največji izziv ni v sami izbiri bolj ustreznih živil ali v uravnavanju kalorijskega vnosa. Pravi izziv je spreminjanje navad, saj je to edini način za dolgoročno spremembo v smeri bolj zdravega življenjskega stila.

Od mene prejmeš vsa orodja, ki jih za to potrebuješ. Od tebe potrebujem le tvoje zaupanje in da slediš mojim nasvetom.

Dogovorjeno? 🙂

Na voljo sem ti na številki 070/595-950 in na e-naslovu info@360-studio.si.
Ali pa preprosto izpolni obrazec in te v kratkem kontaktiram jaz 🙂

Vpišite ime in priimek (obvezno)

Vpišite e-pošto (obvezno)

Kako ti lahko pomagam


Jaz in prehrana

Knjige o prehrani prebiram že iz časov osnovnošolskih klopi. Svoje prvo izobraževanje s področja nutristionistike pa sem opravila leta 2005 med bivanjem v Italiji. V desetletju tamkajšnjega bivanja sem se udeležila številnih seminarjev. Dokončno sem se odločila in opravila tudi strokovno izobraževanje ter prejela licenco prehranske svetovalke leta 2016.

To je seveda bolj kot ne osnova, na kateri se gradi, pa vendar tudi zagotovilo usposobljenosti za dotično delo, za vas in zame.


Jaz in joga

Prve korake v jogo sem naredila še kot najstnica v osnovni šoli. Prebirala sem knjige, vadila pozicije, s prvim zasluženim denarjem pa kupila vadbene cd-je. Ne glede na to, s katero športno dejavnostjo sem se v danem trenutku ukvarjala, joga je bila ves čas moja sopotnica – zdaj že skoraj 30 let.

Že leta sem si potihoma želela poglobiti svojo prakso in jo širiti med ljudi, saj vem, da danes bolj kot kadarkoli prej, človek to še kako potrebuje.

No, zdaj sem že zelo blizu temu svojemu cilju, ki ga pravzaprav čutim kot poslanstvo – z veseljem in potrpljenjem pričakujem ta svoj trenutek. 🤗


Moja malenkost

Na mojih delavnicah vlada sproščeno vzdušje in pozitivna energija. Upam trditi, da niti ob najbolj suhoparni teoriji ni dolgčas.
Nastopila sem v oddaji Klepet ob kavi, kjer smo govorili o pomenu načrtovanja prehrane.
Že od majhnih nog se sproščam in ohranjam gibljivost z jogo.

PRI DELU UPORABLJAM ZNANJE, KI SEM GA PRIDOBILA KOT:

  • Diplomantka ekonomije
  • Licencirana prehranska svetovalka AFP (akreditacija s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (RS), European Health and Fitness Association (EHFA, EU), National Commission for Certifying Agencies (NCCA, ZDA))
  • Certificirana učiteljica Hatha joge – v nastajanju
  • Tipična sodobna ženska, ki vsakodnevno manevrira med vlogami mame, (pre)zaposlene ženske, gospodinje, partnerke in večne študentke življenja