30 dnevna popolna prehranska preobrazba

Ven iz začaranega kroga nezdravih navad

TA PROGRAM JE ZATE, ČE:

  • si želiš enkrat za vselej PREMAGATI svoje nezdrave prehranjevalne navade, ker se zavedaš, da je od tega odvisno tvoje zdravje in kvaliteta življenja
  • če si velikokrat poskusila preiti na zdrav življenjski slog, a brez uspeha
  • če imaš težave s prekomerno težo in potrebuješ program, s katerim boš na zdrav in dolgoročno vzdržen način dosegla zdravo težo in zaživela zdravo življenje

Mesta so omejena, saj ti zagotavljam osebno podporo tekom celotnega programa.

 

ZAČETEK: TAKOJ

49,00

Opis

REPROGRAMIRAJ SVOJE NAVADE

30 dnevna popolna prehranska preobrazba je skrbno izdelan program, ki te na strukturiran način po korakih nauči, kako prilagoditi svojo prehrano in reprogramirati vedenjske vzorce, ki ti preprečujejo, da bi za vedno zaživela zdravo.

Od mene dobiš natančna navodila 2-krat tedensko. Po korakih te vodim po konkretnih spremembah, ki jih boš uvajala v prehrano ter ti posredujem praktične vaje za vsak dan, s pomočjo katerih boš reprogramirala stare vedenjske vzorce in utrdila na novo naučene navade.

Tako boš zaživela bolj zdravo in obenem našla način prehranjevanja, ki ti bo popolnoma ustrezal, saj bo pripravljen popolnoma po tvoji meri. Praktične vaje pa bodo poskrbele, da boš vztrajala dovolj dolgo, da ti bodo nove navade postale nekaj čisto samoumevnega, preprosto tvoj nov način življenja.

Moj cilj in cilj programa je ta, da skupaj najdeva TVOJO pot zdravega načina življenja, ki te bo spremljala za vedno.

30 dnevna popolna prehranska preobrazba zajema:

  • Osrednja nit programa so točna navodila o konkretnih spremembah v prehrani, podprta s praktičnimi primeri. Novosti boš uvajala teden za tednom ter tako prilagajala svoj način prehranjevanja po korakih. Tako boš našla način prehranjevanja, ki TEBI odgovarja ter mu boš brez težav in z veseljem sledila še dolgo po končanem programu.
  • Praktične vaje, s katerimi boš reprogramirala svoje navade in izbrisala iz svojega vsakdanjika vse, kar ti ne služi.
  • Obrede za zdravje in lepoto, s katerimi boš zasijala v novi luči. Tako bodo spremembe, ki jih uvajaš v prehrani podprte iz vseh zornih kotov, rezultati pa vidni hitreje.
  • Tedenski načrt prehrane, ki vsebuje okusne, zdrave obroke ter recepte za vse sestavljene jedi. Načrt prehrane prejmeš proti koncu programa in ti služi kot primer zdravega jedilnika, ki ga boš prilagodila po svoje in mu sledila po koncu najinega druženja.

KAKO POTEKA?

Celotno vsebino in natančna navodila za uspešno sledenje programu prejmeš na svoj e-naslov, in sicer 2 maila tedensko v času trajanja programa.

49,00Dodaj v košarico


Program sem sestavila:

Tanja Baća, svetovalka za prehrano in zdravo življenje. Urednica portala 360 STUDIO, mama, podjetnica, ljubiteljica joge in knjig. Vse te različne vloge vsakodnevno usklajujem, tako kot vi.. Trik je v dobrem načrtovanju in organizaciji.

Več o meni si lahko preberete tukaj.

 

 

 

Komentarji

komentarjev

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “30 dnevna popolna prehranska preobrazba”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.