4 tedenski intermitentni post


4-tedenski intermitentni post

Intermitentni (prekinitveni) post je eden starodavnih načinov za zdravljenje telesa in uma. Je praksa, ki ne samo očisti in okrepi naše telo, temveč je trening za um in krepitev značaja.

Če se ga lotimo na pravilen način, ima lahko številne pozitivne učinke, med katerimi sta izguba prekomerne teže in ozdravitev diabetesa tipa 2. Poleg tega pa ima še številne druge pozitivne stranske učinke, kot je na primer večja vitalnost telesa in uma.

Program je razdeljen na 2 dela, in sicer na teoretični del, kjer vam na kratko predstavim 3 glavne oblike intermitentnega postenja, ter praktičnega 4-tedenskega programa, torej jedilnika (z urniki obrokov) za vsako izmed oblik postenja.

Teoretični je sestavljen tako, da vam posamezne lekcije odpira dan za dnem, torej 3 zaporedne dni. Lekcije so kratke, vsaka vam bo vzela približno 5 minut časa. Največ znanja boste ustvojili – torej pridobili in utrdili – če boste sledili navodilom.

Ko teoretični del zaključite, se boste na podlagi pridobljenega znanja znali pravilno odločiti za način postenja, ki vam bo najbolj ustrezal in s katerim boste najbolj učinkovito dosegli svoj cilj.

V program so vključeni tedenski jedilniki za vsakega izmed načinov intermitentnega postenja.

Predlagam vam, da si kot cilj postavite 4-tedenski program postenja – ne glede na to, katerega izmed ponujenih načinov boste izbrali. Že v tem času bi morali izgubiti 2 do 5 kilogramov odvečne maščobe, le če boste natančno sledili navodilom v programu. 🙂

Lahko pa preizkusite najprej eden način in po 4 tednih zamenjate program. Ne pozabite, na voljo so vam 3 različni programi.

Naredite nekaj dobrega zase še danes…


Preverite tudi: Zlati klub 360


Intermitentni post se ne priporoča v naslednjih primerih:

  • če načrtujete nosečnost
  • če ste nosečka ali doječa mamica
  • v primeru bolezni se je pred postenjem potrebno posvetovati z zdravnikom

 

 

Podatki o programu

Obseg programa: Teoretični del traja 3 dni, program postenja pa je 30-dnevni, z možnostjo ponovitve

Kategorija:

Avtor

Tanja BaćaTanja Baća

Intermitentni post

FREE