Personaliziran jedilnik


Vas mučijo napadi lakote in nenadzorovana želja po sladkem?

Se borite z odvečnimi kilogrami?

Vam nikakor ne uspeva urediti svoje prebave?

Potrebujete konkretna navodila in personaliziran jedilnik, ki mu boste lahko dolgoročno sledili?

Potem berite naprej…

Personaliziran jedilnik je enkratni svetovalni paket, ki poleg priprave osebnega prehranskega načrta zajema celostno svetovanje za lažjo uvedbo sprememb v prehrano.


“Že od prvega poroda se borim s kilogrami in z drugim otrokom sem prišla že na 93 kilogramov. Moja največja razvada je sladkor in izgubila sem že vsako upanje, da se bom kdaj znebila te odvisnosti. Ne morem opisati, kako presenečena sem bila, ko je z novim jedilnikom popolnoma ugasnila vsaka moja želja po sladkem. Pravzaprav sploh več nikoli nisem lačna, saj prvič v življenju jem petkrat na dan. Do sedaj sem izgubila 2 kilograma, s tem da imam nov jedilnik šele 3 tedne. Vem, da moram biti potrpežljiva, ampak k sreči Tanja vedno najde prave besede, ko pade motivacija.” – Marcia


Kaj zajema?

Po natančni analizi preteklih prehranjevalnih navad in načina življenja prejmete personaliziran prehranski načrt ter sklep z razlago uvedenih sprememb in ključnih točk, na katere morate biti najbolj pozorni. Jedilnik je napisan za en (1) teden in je zdrava ter uravnovešena različica vašega prehranskega dnevnika. Torej ne upošteva zgolj potreb organizma in vaših ciljev, temveč tudi preference glede živil in druge dejavnike.

Po prvem tednu sledi kratek posvet, manjše prilagoditve, v kolikor je to potrebno, in navodila za naprej.

Nov prehranjevalni režim je prilagojen vašemu načinu življenja in ne obratno, kar je recept za trajen prehod na zdrav način prehranjevanja.


“Preden sem poiskala pomoč, sem imela težave s pridobivanjem kilogramov. Zelo težko, ali skoraj nemogoče sem pridobila na teži in težo obdržala. Tanja mi je oblikovala posebej prilagojen jedilnik, ki mi je zelo pomagal, kljub temu da je imela težjo nalogo, saj ne jem sadja in tudi morskih sadežev ne. Ne samo, da sem pridobila 5kg, težo mi je uspelo tudi obdržati. Končno se v svoji koži počutim prijetno in udobno. Všeč mi je bilo tudi to, da se nasveti svetovalke osredotočajo na moje splošno zdravje in počutje, ne le na pridobitev teže.” – Valentina

“Moja izkušnja je več kot pozitivna. Na moje prijetno presenečenje se Tanjino zanimanje za moje zdravje ni končalo, ko sem prejela svoj jedilnik – ki, mimogrede, mu res zlahka sledim. Večkrat sem že prejela e-pošto, kjer me vpraša o napredku in izreče kakšno spodbudno besedo, ki še kako prav pride. Iz srca priporočam.” – Lucija 


Kako poteka?

1. Na vaš e-poštni naslov (ali po pošti) prejmete dokumentacijo, ki jo izpolnete pred začetkom svetovanja.

Prejmete povezavo do vprašalnika, ki ga izpolnete kar na spletu, ter predlogo prehranskega dnevnika v formatu word, da lahko izpolnete dokument preko računalnika, ali si ga lahko natisnete in pišete v dnevnik na roko. Pred svetovanjem nam pošljete pravilno in v celoti izpolnjeno dokumentacijo na e-naslov, oziroma po pošti.

2. Prejeto dokumentacijo analiziramo.

Opravimo izračune kalorijskega vnosa, razmerja makrohranil, vsebnost mikrohranil in kakovost živil. V posebej pripravljen dokument vpišemo vaše osnovne podatke in mere ter ostale podatke, ki so za pripravo jedilnika pomembni (intolerance, prebavne težave, morebitna bolezenska stanja).

3. Opravimo potrebne izračune.

Izračunamo indeks telesne mase, bazalni metabolizem in celodnevne energijske potrebe.

4. Oblikujemo sklep. 

Sklep vam natančno razloži, katere spremembe v prehrani so potrebne in zakaj, ter ključne točke, na katere morate glede na opravljene analize biti posebej pozorni.

5. Skype posvet.

Po potrebi se dogovorimo za online posvet.

6. Uredimo vaš prehranski dnevnik in oblikujemo nov prehranski načrt.

Skladno z zgoraj navedenim sestavimo nov prehranski načrt, oziroma individualni jedilnik, ki vam ga skupaj z opombami in sklepom posredujemo po e-pošti ali pošti.

7. Posvet po prvem tednu

Če je potrebno, naredimo manjše prilagoditve, in vam svetujemo o dodatnih izboljšavah, ki naj bi sledile kasneje.

 


Cena personaliziranega jedilnika: 75€ 


 

Z vami bom Tanja. Sem svetovalka za prehrano in zdravo življenje.

Več o meni si lahko preberete tukaj.


Če še niste čisto prepričani, ali je Personaliziran jedilnik pravi izbor za vas, se lahko naročite na brezplačni posvet. 

Brezplačni posvet poteka preko e-pošte, telefona ali Skypa. Namenjen je temu, da vam pomagamo narediti prvi korak k bolj zdravem načinu prehranjevanja in razrešiti vašo najbolj kritično točko ter da se dogovorimo o morebitnem nadaljnjem sodelovanju.

K nadaljnjemu sodelovanju seveda niste zavezani. Zgodi se na vašo pobudo, v kolikor ocenite, da bi vam nadaljnja pomoč koristila in se tekom prvega posveta z menoj “ujamete”. Tudi to je seveda pomembno. 🙂